De basis van fotografie in 4 lessen van anderhalf uur
De workshop 'Starten met fotografie' bestaat uit 4 lessen van anderhalf uur waarin je aan de slag gaat met de belangrijkste basisvaardigheden om fotografisch vast te leggen wat je ziet.  
De workshop is bedoeld voor iedereen die het leuk vindt om te fotograferen en zijn of haar vaardigheden wil verbeteren. Na het volgen van deze workshop gaat de uitspraak, 'het komt niet helemaal over op de foto', niet meer op!

Benodigdheden: 
Je bent in het bezit van een camera die je tijdens de workshop gebruikt (of je gebruikt een leentoestel). Dit is bij voorkeur een digitale systeem- of spiegelreflexcamera die manueel kan worden bediend. Een point-and-shoot camera, of andersoortige camera met alleen automatische stand is voor deze workshop niet geschikt. Neem bij twijfel even contact met mij op. 

Doelstellingen en lesinhoud: 
1. Leer over licht en over de basis van manuele fotografie
2. Krijg meer invloed op het resultaat van je foto
3. Leer welke verschillende soorten fotografie er zijn en wat bij jou past
4. Weet welke camera goed bij jou past

Les 1: De eerste les staat in het teken van licht en techniek! We behandelen o.a. de fotografische tools op je camera zoals sluitertijd, diafragma, ISO en de lichtmeter. 
Les 2: We gaan in les twee dieper in op de techniek en hebben het vandaag over scherpte-diepte, bewegingsonscherpte en fotografisch standpunt/compositie. 
Les 3: In les 3 leer je meer over de inhoud van je foto en de soorten fotografie die we onderscheiden. Welke fotografie spreekt je aan en past bij jou?
Les 4: In de laatste les herhalen we alles nog eens en behandelen we welke camera's en lenzen goed passen bij jouw manier van fotograferen. Zo weet je waar je op moet letten als je een camera gaat aanschaffen.
Meld je aan of stel je vraag via onderstaand contactformulier! 
Submit
Thank you!